Michael McIntyre

30 nov 2019
18:00
Pris: fra 495,-

TIDSPUNKTER

18:00 Dørene åpner 19:30 Showstart Det er lagt inn en pause underveis og showet beregnes å være ferdig rundt 22:00.

ADKOMST OG INNSLIPP

Vi ønsker at alle som har sitteplasser på gulv bruker inngang 2 (rett over fra broen mot Ila Kirke). Alle som har sitteplasser i tribune bruker inngang 1 (den gamle hovedinngangen til Spektrum). Det er garderobeplikt på dette showet. Garderoben er bemannet. Garderobeavgiften er 40,- per person og er ikke inkludert i billettprisen. Betales med Vipps. NB! Viktig at du går ut samme vei som du kom inn når showet er ferdig.

Veiene til Trondheim Spektrum blir stengt ved Valkendorfs gate/Ragnhilds gate. Dette styres av Finn Trafikkvakt. Kun beboere og akkrediterte, samt HC-transport slipper gjennom sperringene. Det er INGEN parkering på arena, bruk P-hus rundt i byen eller ta buss til Samfundet eller Ila Kirke/Skansen. For gående så bruk adkomst langs elvepromenaden og følg oppmerkede traseer og informasjon fra personell.

SERVERING

Det er mat- og drikkeservering rundt i arenaen med et godt utvalg av mat og drikke. Det er en bar i vrimle på Plan 1, og flere større barpunkter i vrimle på Plan 2. Det oppfordres derfor til kjøp av mat & drikke på plan 2. All mat & drikkeutsalg tar bankkort, men det vil også være mulighet å betale med kontanter. I tillegg er det to småkiosker inne i hallen med enkel servering av mat og drikke.

HANDICAP/LEDSAGERE

For dere som har billetter til HC-områdene, vær veldig tidlig ute så alle kommer seg på plass i god tid før konsertstart. Det er HC-parkering på arena for dere som har HC-billetter (vi kan ikke garantere plass).

Konserten arrangeres av Goodtime. Alle henvendelser vedrørende billetter rettes til Ticketmaster, tlf: 22 82 81 97.


NB! Alle som kjøpte billetter til showet i februar, vil få tilsendt nye plassbilletter primo november (uke 45)

Michael McIntyre i Trondheims nye storstue.

Etter strålende kritikker på sine tidligere forestillinger, kommer nå komikerkongen tilbake til Norge. Michael McIntyres velkjente varemerke er sylskarp observasjonskomedie og hans egen evne til å gjøre dagligdagse situasjoner til mesterklasser av menneskelig forbitrelse har truffet hjem hos millioner av fans verden over. Den energiske, morsomme og litt korte briten er programverten på nesten alt NRK har kjøpt av humor på BBC, og nordmenn har virkelig lagt sin elsk på denne humorstjernen. Arrangementet har garderobeplikt!

Viktig informasjon:
Prisnivå 1: 695,- eks avgift
Prisnivå 2: 595,- eks avgift
Prisnivå 3: 495,- eks avgift
Dørene åpnes: ca kl: 18:00
Hovedartist: ca kl: 19:30
Varighet 90 u/pause
Servering Ja - Snackbar med enkel mat og godt drikkeutvalg
Handicapped Accessible Info :rampe, det meste er på bakkeplan